0 Kosár Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Nyomj entert a kereséshez

Dog’n’more

Több, mint kutya!

A kutya az ember legjobb barátja – tartja  a mondás a világ számos nyelvén. Van aki mégis inkább a cicákra esküszik. Mások a nyuszikért, a hörcsögökért, a madarakért, vagy a hüllőkért rajonganak.

Egy azonban mindannyiunkban közös: kedvenceink családtaggá válnak és a leghűségesebb társaink lesznek. Mindig szeretettel várnak minket haza, legyünk akármilyen morcosak is, Ők mindig örülnek nekünk. Megérzik a problémáinkat, és önzetlen ragaszkodásukkal jelzik hogy rájuk bármikor számíthatunk. Mi pedig cserébe szívesen gondoskodunk róluk, hiszen tudjuk ˝egyszer és mindenkorra felelősek vagyunk azért , amit megszelídítettünk.˝

Dog’n’more – kik vagyunk?

Minden háziállat egyedi, csakúgy, mint a hozzájuk való kötődésünk. Azért jöttünk létre hogy segítsünk kifejezni, megörökíteni a kedvenced iránti rajongásodat. Legyen az bármilyen háziállat, mi életre keltjük számodra. Küldj be egy kedvenc fotót (tudom, nehéz lesz választani… 😉), és mi rányomtatjuk az általad választott tárgyra.

Nem csupán fotónyomtatást, de akár művészek által megrajzolt mintákat is választhatsz. Megalkottunk 20 kisállatot 6 különböző háttérrel, amiket a Ti igényeitek és kérésetek szerint folyamatosan változtatunk. Vigyázat, le ne maradj róla, hiszen a kisállatokról készült rajzok limitáltak, mindegyikből csupán 20 darabot elérhető. Így attól sem kell tartanod hogy szembejön veled az utcán. 😉

tappancs rólunk dognomre

És ez még nem minden!

Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenced egyedi grafika formájában, és büszkén visel akkor is, ha épp nincs veled. Kérd pólóra vagy bögrére, adj hozzá egyedi háttereket, alakítsd olyanra, ami a legjobban kifejezi kettőtök különleges kapcsolatát.

Lepd meg saját magad, vagy ajándékozd meg szeretteidet! Ki ne örülne egy ilyen egyedi ajándéknak a szeretett háziállatáról? Akár olyanról is megemlékezhetsz egy ilyen egyedi tárggyal, aki már sajnos nem lehet veled…

Mivel sok kisállatnak nem adatott meg, hogy szerető családban éljen, mi pedig tevékenységünkből adódóan fontosnak tartjuk, hogy róluk is gondoskodjunk, ezért a teljes bevételünk 5%-át felajánljuk egy állatmenhelynek, azt remélve, hogy ezzel kicsit könnyebbé tehetjük a még gazdira váró kisállatok életét.

Ez azt jelenti, hogy vásárlásoddal Te is tettél valamit a menhelyen élő kisállatokért, mi pedig ezért nagyon hálásak vagyunk!

Üdv,
a Dog’n’more csapata

Image icon
Válassz terméket!

Image icon
Tölts fel egy fotót a kedvencedről!

Image icon
Mi 5 napon belül elkészítjük a grafikát, amit Neked e-mailben...

Image icon
Válassz egy hátteret! Közel 30 különböző háttér közül választhatsz...

Image icon
Hamarosan csomagod érkezik. 🎁

Gyakori kérdések

Csak kutyával kapcsolatos rendelést adhatok le?

Ne tévesszen meg a név! 😉 Cicákat, hörcsögöket, tengerimalacokat, madarakat (vagy bármit amire háziállatként tekintesz) várunk sok szeretettel!

Mennyi idő mire elkészül az egyedi portrém?

Körülbelül 5 munkanap.

Mi a menete az egyedi grafika rendelésének?

Minták menüponton belül válaszd az egyedi fényképfeltöltését, majd válaszd ki az általad preferált tárgyat/csomagot. Töltsd fel a képet (fontos hogy jó minőségű legyen!). Szükség esetén válassz méretet. Mi 5 munkanapon belül elkészítjük a portrét és küldünk neked egy linket, ahol kiválaszthatod a neked legjobban tetsző hátteret. Ilyen egyszerű!

Kérhetem háttér nélkül is a kiválasztott mintát?

Nem. Egyelőre csak hátterekkel dolgozunk, több mint 20 különböző forma, szín és stílus közül választhatod ki a Neked legjobban tetszőt. Amennyiben csak egyszerű fekete keretet szeretnél adni, arra is van lehetőség.

Milyen technikával készülnek a portrék?

Büszkék vagyunk rá, hogy minden portrénk egyedileg készül. Nem a fotót szerkesztjük át, hanem egy 100%-ban egyedi és eredeti digitális rajzot készítünk a beküldött fotód alapján.

Mennyi idő mire megérkezik a rendelésem?

Átlagosan 3-5 munkanapon belül megérkezik a rendelésed, kivéve egyedi portré esetén, ami +5 munkanapot vesz igénybe, így rendelésedtől számítottan körülbelül 10 napon belül várható a kézbesítés. Amennyiben 14 napon belül nem érkezik meg a rendelésed, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az office@dognmore.hu e-mail címen.

Lehet-e két kisállat az általam beküldött képen?

Egyszerű fénykép nyomtatásnál ennek semmi akadálya nincsen, viszont egyedi grafikakérés esetén 2 kisállat megrajzolása többletköltséget jelent.

Jó lesz az általam feltöltött kép?

Az esetek többségében igen! 🙂 Ajánlott olyan képet feltölteni, aminek a felbontása nem kevesebb mint 1980x1080 (full hd), valamint jók a fényviszonyok és lehetőleg szemből vagy profilból látszik kedvenced. Ha valamilyen oknál fogva (méret, minőség, több állat van a képen) úgy látjuk hogy az általad küldött kép nem megfelelő, akkor 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és kérünk egy másik képet. Amennyiben 72 órán belül nem küldesz egy másik képet, úgy a rendelésed törlésre kerül és a megrendelés összegét visszautaljuk neked.

Milyen színekben kaphatóak a pólók?

Fekete és fehér színben.

Hogy válasszam ki a megfelelő póló méretet?

Minden termékünk leírásában (a lap alján) elhelyeztünk egy mérettáblázatot, ami segítségül szolgálhat a megfelelő méret kiválasztásában. A női pólók méretei aránylag kicsik, amennyiben 2 méret között hezitálsz, ajánljuk hogy inkább a nagyobbat válaszd! Amennyiben nem vagy biztos a méretben, küldj nekünk egy e-mailt az office@dognmore.hu-ra és mi állunk rendelkezésedre.

Hogyan mossam a pólókat, hogy minél tovább megőrizzék a minőségüket?

A pólókat kifordítva ajánlott mosni és vasalni is, kézi mosással vagy rövid gépi programmal, 30 fokon. Sokáig áztatni, számítógépben szárítani tilos!